SONBAHAR ÖĞRETMENLER SEMPOZYUMU

14 Ekim Cumartesi günü İstanbul Eyüboğlu Okullarında düzenlenen 25. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumuna (ATC) öğretmenlerimiz sunumlarıyla ve katılımcı olarak katıldı. Okulumuz laboratuvar öğretmenimiz Eda Ak ve  Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Sinem İşlek ‘ Bilişim Teknolojileri-Kodlama ve Laboratuvar dersine Disiplinerarası yaklaşım’ başlıklı sunumu ile, Okul Öncesi Öğretmenimiz Sema Mutluer Kurt ‘ IEYC Program ve MEB program karşılaştırması ‘ sunumu ile ve İngilizce Öğretmenimiz Saloomeh Niknejad ‘ Overcoming Learner Fatigue Through Creativity ‘ konulu sunumu ile sınıf içi uygulamalarını paylaştı. Sunumları ile Türkiye’nin farklı bölgelerindeki öğretmenlerle buluşan ve uygulamalarını paylaşan öğretmenlerimize ve sempozyuma dinleyici olarak katılan sınıf uygulamalarını geliştirmeyi hedefleyen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.