BETTUK EĞİTİM FUARI

Okulumuz Cambridge ve Yabancı Diller Koordinatörü Ayşe Candaş, 28-31 Mart 2023 tarihleri arasında Londra Excel’de gerçekleştirilen uluslararası Bettuk Eğitim Fuarı'na katıldı. Dünyanın pek çok ülkesinden 40.000’e yakın katılımcının yer aldığı fuarda farklı ülkelerin eğitim bakanlıklarının uygulamalarının yer aldığı stantların yanı sıra, dijital ürünler, STEM, kodlama, robot, eğitim yönetimleri ve ders etkinlikleri gibi ürünler eğitim liderleri, öğretmen ve öğrencilerle buluşturuldu. Çağın gerekliliklerinin göz önünde tutulduğu fuarda, okulumuzun da yararlanacağı alternatifler değerlendirildi ve bireysel görüşmeler yapıldı. 100. yıl Türkiye'sinde öncü uygulamalara her zaman yer veren Özel Büyük Okulları’nın çözüm ortaklığı kapsamında, Microsoft gibi kuruluşların yetkilileriyle görüşüldü.