23. SONBAHAR ÖĞRETMENLER SEMPOZYUMU

19 Ekim 2019 tarihinde Koç Okullarında düzenlenen “23. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumuna” Ortaokul ve Lise Müdürümüz Naci Özonay, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademesinden toplam 20 öğretmen katıldı.

Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu (SÖS), 1996 yılından bu yana, Türkiye’de iki dilde eğitim-öğretim yapan özel okul topluluklarını bir araya getiren bir konferanstır. Amaç, yeni fikirlerin, öğretim yöntemlerinin ve diğer başarılı eğitim deneyimlerinin paylaşılmasına ve öğrenilmesine fırsat vermektir. Çeşitli branşlarda öğretmenler, yaptıkları çalışmaları meslektaşlarıyla paylaşırlar. Sunumlar Türkçe, İngilizce olarak ve diğer farklı dillerde yapılmaktadır. Sunum süreleri 45 ve ya 90 dakika şeklindedir. SÖS, okul öncesi eğitimden 12. sınıfa kadar bütün dallarla ilgili konularda aynı anda pek çok sunumun yapıldığı bir günlük bir bilgi şölenidir.

Öğretmenlerimiz için çok faydalı ve verimli geçen sempozyuma üç sunumla katıldık: İlkokul öğretmenlerimiz Elif Köksal ve Sümeyra Dağdelen “Paylaştıkça Çoğalırız”, Coğrafya öğretmenimiz Ayşen Özdemir “20 Milyon Öncesine Yolculuk” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler. Katılımcılar tarafından alınan olumlu geribildirimler okulumuz adına bizleri gururlandırmış ve bundan sonraki çalışmalarımıza ışık tutmuştur.