OKULİSTİK DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARI-III

4. SINIFLAR , Çankaya ilçesinde katılan 10 okul içerisinde 1., Ankara'dan katılan 31 okul içerisinde 2. ve Türkiye geneli katılan 1138 okul içerisinde 5. olmuştur. 4-A sınıfından Arda Karakaya ve Rüzgar Ersay; 4-B sınıfından Ege Açıkbaş, Çağan Ata Kocapınar ve İpek Dal; 4-C sınıfından Beril Ayköse tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincileri olmuşlardır. ​

8. SINIFLAR , Çankaya ilçesinde katılan 9 okul içerisinde 3., Ankara'dan katılan 39 okul içerisinde 8. ve Türkiye geneli katılan 1354 okul içerisinde 113. olmuştur. 8-A sınıfından Furkan Erden okul birincisi, 8-E sınıfından Saadettin Uygar Ergin, Okul ikincisi, 8-F sınıfından Umut Çatal Okul üçüncüsü, 8-B sınıfından Metin Huneli Erdamar, 8-C sınıfından Irmak Karakaş ve 8-D sınıfından İldeniz Tunçdemir ise şubelerinin birincisi olmuşlardır.

Bildirim