ÖĞRENCİLERİMİZ CAMBRIDGE SINAV SERTİFİKALARINI ALDILAR

Büyük Kolej öğrencileri 2018-2019 akademik döneminde katıldıkları Cambridge Sınav sertifikalarını Yabancı Diller Zümre Başkanı Richard Farley ve İngilizce Öğretmenleri tarafından gururla teslim aldılar.

Bir yabancı dilin ne derece iyi öğrenildiğinin anlaşılabilmesi için başvurulacak en güvenilir yöntem, uluslararası geçerliliği olan sınavlarla öğrencilerin bilgilerini sınamalarıdır. Her yıl 130 ülkede yaklaşık 5 milyon öğrencinin girdiği sınavlar sonucunda verilen Cambridge English sertifikası dünyanın hemen her ülkesinde İngilizce bilme düzeyinin uluslararası belgesi olarak kabul görmektedir.

Flyers, KET, PET, FCE seviyelerinde Cambridge sınavlarına katılarak Türkiye ortalamasının üzerinde başarı gösteren tüm ortaokul ve lise öğrencilerimizi kutluyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Bildirim