ÖĞRENCİ MECLİS SEÇİMİ

Özel Büyük İlkokulunda , demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen "Başkanlık Seçimi" heyecanı yaşandı. Önce her sınıf bir sınıf temsilcisini seçti. Daha sonra başkanlık için aday olan öğrenciler propaganda çalışmalarını yürüttüler.  Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tanıtan, teneffüslerde ve öğle aralarında seçim gezilerine çıkan öğrenciler aynı zamanda hazırladıkları poster ve sloganları da okulun çeşitli  yerlerine  asma fırsatını buldular.

16 Ekim Çarşamba günü ise seçimimiz yapıldı. Oylama sonucunda Çağan Ata Kocapınar 4B ve Beril Ayköse 4C eşit sayıda oy alarak okul başkanlığına seçildiler. Mehmet Yiğit Karabaş 3A başkan yardımcısı, Onur Ülker 4A genel sekreter, Alkan Kemal Açıkgöz 2A, Güneş Erkılıç 2B, Yağmur Yazıcı 2C, Zeynep Ela Kurt 3B, Maral Sonsuz 3C ise meclis üyeleri oldular.

Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi , başkan ve başkan yardımcısı ve üyelerimizi   kutluyor, verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

Bildirim