EGE AÇIKBAŞ’IN SATRANÇ BAŞARISI

İnovaktif Görme Engelliler Kulüpler Topluluğu, sosyal farkındalık ve kültürel paylaşım projeleri kapsamında 4-6 Ekim tarihlerinde, 4 farklı kategoride ödüllü satranç turnuvası düzenledi. Büyük Kolej Satranç Kulübü’nün başarılı öğrencisi Ege Açıkbaş (4B), turnuvada 10 yaş altı kategorisinde yarıştı. İlk on sporcunun madalya ile ödüllendirildiği yarışmayı toplam 7 turda, 4 puanla tamamlayan Ege Açıkbaş madalya ile ödüllendirildi. Turnuvada 10 yaş altı kategorisinde Ankara ve farklı illerden 33 sporcu mücadele etti. Okulumuzdan turnuvaya katılan sporculardan Uras Efe Kılınçarslan (4A) 3,5 puan, Deniz Gülgösteren (4C) 2,5 puan, Yağız Efe Dönmez (4B) 2,5 puanla turnuvayı tamamladı. 8 yaş altı kategorisinde yarışan minik oyuncumuz Emre Soyer (2A) 3 puanla turnuvayı tamamladı. Okulumuzu başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi kutluyor, emeklerinden dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Bildirim