ANKARA YAŞ GURUPLARI SATRANÇ TURNUVASINA KATILDIK

Küçük ustalar, her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yaş Gurupları Satranç Turnuvası”nda buluştu.

Ankara Satranç İl Temsilciliği’nin düzenlediği turnuva, 7-8 Aralık 2019 ve 13-15 Aralık 2019 tarihlerinde, Ankara Tren Garı Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. 7-13 yaş arası kategorilerde düzenlenen turnuvada yaklaşık 500 sporcu mücadele etti.

Toplam 7 tur olarak düzenlenen turnuvada mücadele eden öğrencilerimizin puan durumları şöyle; Ege Açıkbaş (4B) 4,5 puan, Uras Efe Kılınçarslan (4A) 4,5 puan, Yağız Efe Dönmez (4B) 4 puan, Mehmet Yiğit Karabaş (3A) 4 puan, Efe Yardımcılar (2B) 4 puan, Emre Soyer (2A) 4 puan, Çınar Efe (2A) 4 puan, Osman Ceylan (6C) 3,5 puan, Alkan Kemal Açıkgöz (2A) 3,5 puan, Çınar Efe (2A) 4 puan, Onat Barut (2A) 3 puan, Mirza Çabuk (2C) 2,5 puan, Deniz Gülgösteren (4C) 2 puan ile turnuvayı tamamladı.

Ege Açıkbaş ve Uras Efe Kılınçarslan Ocak ayında Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecekler. Yaş Gurupları Turnuvası’nda okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

Bildirim