1. OKULİSTİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

18.10.2019 CUMA günü yapılan 1. Okulistik Değerlendirme Sonuçlarına göre:

4. sınıflarda,

• 4A sınıfından Güneş Koçak ile 4-C sınıfından Elif Simla Yılmaz Türkiye birincileri , 4-B sınıfından Rengin Yetmen de şube birincisi olmuştur.

5. sınıflarda,

• 5-B sınıfından Mehmet Emre Kara ve Neslihan Üner, 5-C sınıfından Yiğit Fehmi Efe ve 5-A sınıfından Berra Elmalı şube birincileri olmuşlardır.

6. sınıflarda,

• 6-A sınıfından Ecem Kalyoncu, 6-B sınıfından Defne Ilgın Satılmış ve 6-C sınıfından Selin Peker şube birincileri olmuşlardır.

7. sınıflarda,

• 7-C sınıfından Tunacan Yılmaz, 7-A sınıfından Melis Cırık ve 7-B sınıfından Bilgehan Soybaş şube birincileri olmuşlardır.

8.sınıflarda,

• 8-B sınıfından Begüm Hilal Şahan, 8-A sınıfından Furkan Erden, 8-E sınıfından Saadettin Uygar Ergin, 8-B sınıfından Arda Sabancı, 8-D sınıfından Erva Kocaoğlu, 8-F sınıfından Çağan Şahin şube birincileri olmuşlardır.

Detaylar için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz.

Bildirim